>

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ - monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led

Σύνολο αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗΗ Monoled είναι εταιρία με κύριο αντικείμενο την διάθεση ηλεκτρονικών επιγραφών εξωτερικών και εσωτερικών χώρων (L.E.D.), κινουμένου μηνύματος, γραφικών και ενδείξεων ώρας, θερμοκρασίας & ημερομηνίας, τις επιμέρους εφαρμογές αυτών των συσκευών. Όπως και μια γκάμα προϊόντων η οποία αποτελείτε από μια σειρά ειδικών κατασκευών που εξυπηρετούν συγκεκριμένους κλάδους.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Οι ηλεκτρονικές επιγραφές θεωρούνται ένα από τα ποιο δυναμικά μέσα προβολής. Το επίτευγμα της ανάπτυξης των LED's ώστε να παρουσιάζουν πραγματικά χρώματα στις εξωτερικού χώρου συνθήκες, ακόμα και απέναντι στο ήλιο, δίνουν πλέων την δυνατότητα κατασκευής πινάκων που εντυπωσιάζουν με τα εφέ που προβάλουν, τραβώντας την προσοχή των περαστικών σε ένα μέσο οπτικής επικοινωνίας που ανανεώνει συνεχώς τις προβολές και κρατά ενδιαφέρουσα την παρουσίαση.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η εισαγωγή στο χώρο της διαφήμισης με μια ηλεκτρονική επιγραφή είναι ελκυστική αλλά και αρκετά δαπανηρή υπόθεση λόγο του υψηλού κόστους των υλικών αλλά και της κατασκευής αυτών των συσκευών. Το LEASING είναι μια λύση που προτείνουμε ανεπιφύλακτα εφόσον έχει εξασφαλιστεί ένα σταθερό πελατολόγιο που θα προβάλετε αρχικά στον πίνακα.
Ο επενδύτης θα πρέπει να έχει υπόψη εάν το μέγεθος του πίνακα είναι ικανοποιητικό για το χώρο, να έχει εξασφάλιση ένα χώρο σε κεντρικό σημείο, ο οποίος θα είναι ευδιάκριτος. Αυτό μπορεί να προϋποθέτει ενοικίαση του χώρου και σχετική άδεια από τη τοπική δημοτική αρχή.
Άλλα σημεία που επηρεάζουν την επένδυση είναι η στέγαση της επιχείρησης, το πιθανό προσωπικό που θα προσληφθεί, όπως σχεδιαστής των γραφικών, πωλητές, υπάλληλος γραφείου, λογιστής, και το λειτουργικό κόστος της γραμμής τηλεφώνου, του ηλεκτρικού ρεύματος και πιθανής σύνδεσης στο ιντερνέτ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΕΣΟΔΑ

Τα κέρδη από μια τέτοια επένδυση μπορούν να είναι ελκυστικά έως και μεγάλα σε μερικές περιπτώσεις. Ένας τρόπος για την τιμολόγηση των διαφημίσεων που προτείνουμε είναι για κάθε προβολή ξεχωριστά. Δηλαδή, μια διαφήμιση των 10, 15 η 20 δευτερόλεπτων παρουσιάζεται από 10 έως 50 φορές την ώρα, (εξαρτάται από τον πελάτη) με κόστος 1 Λ του ευρώ για κάθε παρουσίαση. Για παράδειγμα μια διαφήμιση των 10 δευτερολέπτων παρουσιάζεται 360 φορές την ημέρα δηλαδή καταλαμβάνει 1 ώρα προβολής συνολικά την ημέρα.
0,01Λ Χ 360 παρουσιάσεις = 3,6 € την ώρα Χ 24 ώρες λειτουργίας = 86.40 € την ημέρα Χ 30 ημέρες το μήνα = 2592 € το μήνα Χ 12 μήνες = 31,104 € το χρόνο.
Μια άλλη μέθοδο για την τιμολόγηση γίνεται ως εξής: Η ώρα χωρίζεται σε 3600 δευτερόλεπτα, με 30 πελάτες και 20 δευτερόλεπτα παρουσίασης, σύνολο 600 παρουσιάσεις την ώρα ο κάθε διαφημιζόμενος προβάλλεται 6 φορές την ώρα. Επί 24 ώρες = 144 προβολές την ημέρα Χ 0.02 Λ = 2.88 € Χ 30 ημέρες του μήνα = 86.40 € χρέωση για κάθε πελάτη. Επί 12 μήνες = 1036.8 € είναι το κόστος για τον κάθε διαφημιζόμενο το χρόνο, όσο δηλαδή το κόστος ενός έντυπου διαφημιστικού φυλλαδίου που προμηθεύετε και διανέμει ο κάθε επαγγελματίας για την προβολή των προϊόντων και παροχών της επιχειρήσεις του.
Ακόμη ένας τρόπος χρέωσης γίνεται με προκαθορισμένες τιμές για 3, 6 και 12 μήνες προβολής αντίστοιχα.

3 ΜΗΝΕΣ 6 ΜΗΝΕΣ 12 ΜΗΝΕΣ
ΑΝΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ 400 € 700 € 1200 €
ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ 1 2 3

ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΧΡΕΩΣΗ 100 €
ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ -10%
ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο 24% ΦΠΑ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οι πίνακες γραφικών ως μέσο διαφήμισης αποτελούν μια πραγματικά καλή ευκαιρία επιχειρηματικότητας που αξίζει να λάβετε υπόψη. Οι στατιστικές μετρήσεις που έχουν γίνει σε αντίστοιχες εφαρμογές έδειξαν αύξηση των πωλήσεων κατά 15% έως και 50% στους διαφημιζόμενους που προβάλλονται σε ηλεκτρονικούς πίνακες. Είναι το πλέον σύγχρονο και αποδοτικό μέσο προβολής και σας τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Ψήφος: 0.0/5
© monoled 2003 - 2020
Σύνολο αγορών
Επιστροφή στο περιεχόμενο