>

ΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ LED - monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ LED

ΠΡΟΙΟΝΤΑ > ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΨΗΦΙΩΝ
# ΣΕΙΡΑ: RCT

I ΟΝΟΜΑ: ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΩΡΑΣ,ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ


Τα ηλεκτρονικά ρολόγια led της monoled αποτελούν ένα εξαιρετικό μέσο προβολής καθώς τραβάει τα βλέμματα των καταναλωτών και με τα εντυπωσιακά εφέ προσθέτει ζωντάνια στην συμβατική επιγραφή.
Series RCT
Η σειρά των ηλεκτρονικών πινακίδων ένδειξης ώρας, θερμοκρασίας και ημερομηνίας αποτελείτε από συσκευές κατασκευασμένες για εξωτερική χρήση. Συνήθως τοποθετούνται σε βιομηχανικούς χώρους, αλλά η εφαρμογή τους έχει επεκταθεί και στο κλάδο της επιγραφής ως λύση που προσφέρει ζωντάνια σε συνδυασμό με παραδοσιακού τύπου επιγραφές. Εκτός από την πληροφόρηση που προσφέρει έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να τραβάει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού.
Υπάρχει ακόμη ένα μοντέλο που ενδείκνυται για τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Το ύψος του ψηφίου σε αυτή την συσκευή είναι 10εκ.
   
Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα email εάν πρόκειται για μια ειδική κατασκευή.
Ύψος ψηφίων
  
Τα μοντέλα για χρήση σε εξωτερικό χώρο είναι της σειράς RCT. Το ύψος των ψηφίων που διαθέτουμε κυμαίνονται στα 15 εκ., 18 εκ., 21εκ., 24εκ., 38εκ. & 68εκ.


Σημεία εφαρμογής
Οι πινακίδες αυτού του τύπου βρίσκουν εφαρμογή σε πολλούς εργασιακούς χώρους είτε ως διαφημιστικό μέσο πχ. Σε φαρμακεία η και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Αποτελεί ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που ανανεώνει με ζωηρή και έντονη έκφραση μια συμβατική επιγραφή.

Είτε στη βιομηχανία αλλά και σε άλλους τομείς όπου χρειάζεται ένδειξη ακριβείας σε ώρα και θερμοκρασία. Πχ. Σε επιβατικούς σταθμούς, φορείς του δημοσίου, ακόμα και σε εταιρίες καταμέτρησης χρημάτων.
© monoled 2019
Επιστροφή στο περιεχόμενο