>

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ;

Σύνολο αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ;

monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led
Δημοσιεύθηκε από Στέργιος Αστερίου σε LED KNOWLEDGE · Τρίτη 18 Σεπ 2018
Tags: shop
Το ανθρώπινο μάτι προσελκύετε στον ηλεκτρονικό πίνακα από το φως που εκπέμπει, αλλά και από την συνεχή εναλλαγή των μηνυμάτων. Εντυπωσιάζει, αφού διαθέτει είκοσι φορές περισσότερη φωτεινότητα σε σχέση με άλλες επιγραφές.. Το πλεονέκτημα αυτό το δίνουν τα υψηλής φωτεινότητας (super bright leds με μεγάλη ευκρίνεια ακόμη και απέναντι στο ήλιο) επιλογή για την εξωτερική χρήση και αντιστοίχως τα χαμηλότερης φωτεινότητας για την εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους.Έχουν Αξιοπιστία, ανθεκτικότητα, μακροζωία: Τα LEDs δεν διαθέτουν κινούμενα μέρη και έτσι δεν χρειάζονται συντήρηση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας των LED, χαρακτηριστικά στα 5 πρώτα χρόνια συνεχούς λειτουργίας η φωτεινότητα τους παραμένει στο 100% στα 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας η απόδοση της φωτεινότητας μειώνετε κατά 30%.

I τραβήξτε την προσοχή τους με ηλεκτρονικές επιγραφές led


Είναι οικονομικά στην κατανάλωση ρεύματος. Αυτό σημαίνει και πολύ χαμηλό κοστολόγιο λειτουργίας αλλά και ότι είναι φιλικό για το περιβάλλον. Ενδεικτικά, μια πινακίδα κινουμένου μηνύματος ενός μέτρου έχει κατανάλωση γύρω στα 10watts.
Ασφαλή και χαμηλή τάση λειτουργίας. Η πολύ χαμηλή εκπομπή θερμότητας αυτών των συστημάτων αποτελεί πλεονέκτημα στις περιπτώσεις χωνευτής τοποθέτησης (πχ. Σε ξύλινο ράφι) για λόγους ασφάλειας.
Καλύπτει και τις ποιο απαιτητικές ανάγκες. Η μέθοδο modular δίνει την δυνατότητα κατασκευής ηλεκτρονικών πινάκων σε όποιο μέγεθος επιθυμεί ο πελάτης (12cm 24cm 50cm 75cm 100cm ύψος γραμμάτων κ.α.).
Η κομψή εμφάνιση του λεπτού προφίλ μπορεί να δέσει αρμονικά σε οποιονδήποτε κτιριακό χώρο εξωτερικό η εσωτερικό.
Εύκολη αλλαγή των μηνυμάτων: Με ασύρματο χειριστήριο, με σειριακή σύνδεση και software μέσω υπολογιστή, με δέκτη ασύρματης επικοινωνίας, η με την χρήση modem.
Επιλογές χρωμάτων: εκτός από τους πίνακες με το κλασικό κόκκινο υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής με τη χρήση κίτρινων, πράσινων, μπλε και λευκά LEDs με το ανάλογο κόστος.


** Ο διεθνής τρόπος εκτίμησης ύψους χαρακτήρα και της απόστασης ανάγνωσης.  Η επιθυμητή απόσταση ανάγνωσης πχ. Τα 100 μέτρα, διαιρώντας με το 0,5 μας δίνει το ύψος του χαρακτήρα που αρκεί για τις απαιτήσεις μας (100/0,5= 200mm ύψος χαρακτήρα).



 

I κάντε μια δική σας σήμερα
Σήμερα επιπλέον 10 % έκπτωση στα στοκ τεμάχια!

   



© monoled 2024
Σύνολο αγορών
Επιστροφή στο περιεχόμενο