>

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ - monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led

Σύνολο αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
'VIDEO WALL'

Θα θέλαμε να σας πούμε δυο λόγια για την νέα τεχνολογία των έγχρωμων video led display (full color) και τις νέες δυνατότητες που δημιουργούνται από την εξέλιξη τους στο χώρο της διαφήμισης και της προβολής.

Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη των LED (Δίοδοι εκπομπής φωτός) και ειδικά του φυσικού πράσινου και του μπλε, έδωσε τη δυνατότητα να κατασκευαστούν μεγάλες οθόνες με LED, για την προβολή μηνυμάτων γραφικών αλλά και video. Οι οθόνες αυτές, χάρη στην μεγάλη ένταση της φωτεινότητας των LED, είναι δυνατόν να έχουν πολύ καλή ευκρίνεια σε υπαίθριους χώρους με το φως της ημέρας. Επίσης η μεγάλη ανάλυση εικόνας και χρωμάτων τους επιτρέπει να λειτουργούν σαν πραγματικές υπαίθριες οθόνες έχοντας τις ίδιες δυνατότητες με τις συμβατικές κλασικές οθόνες.

Οι πίνακες αυτοί έχουν εφαρμογές σε γήπεδα, συναυλίες, συγκεντρώσεις, υπαίθρια διαφήμιση, και γενικά όπου χρειάζεται προβολή εικόνας σε υπαίθριους χώρους και σε μεγάλη απόσταση από τον παρατηρητή. Επίσης ο έλεγχος και η αποστολή των εικόνων μπορεί να γίνεται από μακριά μέσο GSM Modem άλλου μέσου, έτσι η εκμετάλλευση του πίνακα γίνεται αποδοτικότερη.

Η τεχνική που επικράτησε στον σχεδιασμό και την κατασκευή αυτών των displays είναι η τεχνική Modular μικρά δηλαδή αυτόνομα κομμάτια που ενώνονται και σχηματίζουν οποιαδήποτε διάσταση πίνακα. Το κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια αποτελούν ένα αυτόνομο display με δικό του επεξεργαστή και τροφοδοσία. Όλα τα τμήματα συνδέονται μεταξύ τους και με ένα κεντρικό υπολογιστή ο οποίος μοιράζει και τροφοδοτεί την εικόνα που πρόκειται να προβληθεί στα αντίστοιχα τμήματα. Αυτή η μέθοδος κάνει τον πίνακα ευέλικτο τόσο στην μεταφορά και εγκατάσταση του όσο και στην συντήρηση και την επισκευή του. Επίσης η τεχνική αυτή είναι ιδανική για φορητά συστήματα όπως συναυλίες κλπ.

Η εταιρία μας επενδύοντας πάντα στην έρευνα και στις νέες τεχνολογίες έχει ασχοληθεί και με αυτόν τον τομέα και μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση και την συντήρηση ενός τέτοιου πίνακα. Εκτός από την εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα χρόνο μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την άριστη λειτουργία του πίνακα καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του (Περίπου 12 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, λόγο της διάρκειας ζωής των LED.


Πληροφορίες


Ψήφος: 0.0/5
© monoled 2003 - 2023
Σύνολο αγορών
Επιστροφή στο περιεχόμενο