>

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑΔΙΩΝ - monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑΔΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ > ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΨΗΦΙΩΝ
# ΣΕΙΡΑ: TCT
I ΟΝΟΜΑ: ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑΔΙΩΝ LED


Η εταιρεία μας διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρονικών χρονομέτρων 2, 4, 6 ψηφίων και σε ειδικές περιπτώσεις 8 ψηφίων με LED και σε 5 διαφορετικά ύψη ψηφίων από 15 έως και 68cm, για να καλύψουν κάθε ανάγκη μικρού ή μεγάλου χώρου, όπως: αθλητικά γήπεδα, αγώνες ταχύτητας, κολυμβητήρια, διαγωνισμούς και όπου απαιτείται χρονομέτρηση με θέαση από μεγάλη απόσταση.
Series TCT
Οι πινακίδες αυτού του τύπου βρίσκουν εφαρμογή κατεξοχήν σε αθλητικούς χώρους σε συνεργασία με άλλα ψηφία μπορούν να συνδυαστούν και να αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα. πχ. Πίνακα Score. Τα μοντέλα για χρήση σε εξωτερικό χώρο είναι της σειράς TCT. Το ύψος των ψηφίων που διαθέτουμε κυμαίνονται στα 15 εκ., 18 εκ., 21εκ., 24εκ., 38εκ. & 68εκ.

Δυνατότητα κατασκευής του χρονομέτρου με ενσωματωμένη μπαταρία μολύβδου επαναφορτιζόμενη για αυτόνομη λειτουργία σε υπαίθριους χώρους. Στην κατασκευή υπάρχει ενσωματωμένος και ο φορτιστής με λειτουργία UPS για αδιάκοπη λειτουργία της επιγραφής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
       
Αποτελεί ένα εντυπωσιακό μέσο που ανανεώνει και προσθέτει κύρος σε ένα στάδιο.Υπάρχει ακόμη ένα μοντέλο που ενδείκνυται για τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Το ύψος του ψηφίου σε αυτή την συσκευή είναι 10εκ. Με 2 προγραμματιζόμενες χρονομετρήσεις counter down και πλήρως προγραμματιζόμενο σύστημα χρονομέτρησης για crossfit / tabata (διαδοχικές χρονομετρήσεις με γύρους και διάλειμμα).
  
  
Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα email εάν πρόκειται για μια ειδική κατασκευή.
Ύψος ψηφίων
  
Τα μοντέλα για χρήση σε εξωτερικό χώρο είναι της σειράς TCT. Το ύψος των ψηφίων που διαθέτουμε κυμαίνονται στα 15 εκ., 18 εκ., 21εκ., 24εκ., 38εκ. & 68εκ.


Σημεία εφαρμογής
Η συσκευές αυτές συνήθως βρίσκουν πεδίο εφαρμογής σε γυμναστήρια και άλλους αθλητικούς χώρους. Υπάρχουν όμως φορές που το έχουμε ενσωματώσει και στη βιομηχανία δίνοντας το πρωτόκολλο επικοινωνίας. Η χρήση τους γίνετε  απλά με ένα ασύρματο χειριστήριο η εγκατάσταση μονίμου χαρακτήρα η τη χρήση λογισμικού/υπολογιστή.
Σε νέο μοντέλο που διαθέτουμε υπάρχει ενσωματωμένος φορτιστής με λειτουργία UPS για αδιάκοπη λειτουργία της επιγραφής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Το χρονόμετρο διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία μολύβδου (12 ωρών) για αυτόνομη λειτουργία σε υπαίθριους χώρους.
© monoled 2019
Επιστροφή στο περιεχόμενο