>

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led

Σύνολο αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED

 
 Η σειρά των ηλεκτρονικών επιγραφών εξωτερικού χώρου, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο προβολής μηνυμάτων σε δημόσιους χώρους. Οι συσκευές αυτές δίνουν την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να διαφημίζονται στο καταναλωτικό τους κοινό 24 ώρες το 24ωρο, προβάλλοντας προσφορές & προϊόντα. Είναι συσκευές κατασκευασμένες για εξωτερική χρήση με εξελιγμένα LED’s υψηλής φωτεινότητας που καθιστούν δυνατή την ορατότητα τους ακόμα και απέναντι στο φως του ηλίου.
"Διάθεση ποιητικών συστημάτων led display για πάνω από 15 έτη"
Οι κατασκευές αυτές χωρίζονται σε δυο κατηγορίες/ σειρές.
1. ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ - ΣΕΙΡΑ DELUXE
2. ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ - ΣΕΙΡΑ ECONOMY
Τι σημαίνει αυτό: Άλλες προδιαγραφές χρειάζεται η πρώτη κατηγορία και άλλες η δεύτερη. πχ. Κριτήρια & προδιαγραφές του δημοσίου για την πρώτη και κριτήρια & προδιαγραφές που ικανοποιούν της ανάγκες της αγοράς για την δεύτερη.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ CROSS FIT

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ & SCORE

VIDEO WALL

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Ακούμε τον πελάτη και είμαστε στη διάθεση του για τον οποιαδήποτε ειδικό σχεδιασμό και κατασκευή.
Ο χειρισμός των πινακίδων μπορεί να γίνει με τη χρήση λογισμικού ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω δικτύου η και ασύρματα και σε ποιο απλά μοντέλα μέσω πληκτρολογίου.
Τα μοντέλα που διαθέτουμε είναι διαφόρων διαστάσεων αποτελούνται από μοντέλα μονής γραμμής, πολλαπλών γραμμών, γραφικών, video wall έγχρωμων όλα για την δυναμική προβολή των επιχειρήσεων.
Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από τη σειρά των μοντέλων παραγωγής που διαθέτουμε η να δημιουργήσουμε μια ειδική κατασκευή που τηρεί τις προδιαγραφές που εσείς θα θέσετε. Οι πινακίδες που διαθέτουμε εξυπηρετούν μια ευρεία σειρά επαγγελματικών κλάδων όπως αεροδρόμια, σχολεία, τράπεζες, κινηματογράφους, εμπορικά κέντρα, κυβερνητικές υπηρεσίες, καταστήματα λιανικών πωλήσεων, εργοστάσια, ξενοδοχεία, γήπεδα…..κτλ. Ενδείκνυνται ως η ιδανική εφαρμογή μέσου ζωντανής οπτικής επικοινωνίας όπου αυτή είναι απαραίτητη, για την αύξηση των πωλήσεων, την μετάδοση μηνυμάτων ασφαλείας η την απεικόνιση επαγγελματικών παρουσιάσεων.

  • Υψηλής φωτεινότητας oval LEDs, με μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας σε σχέση με τις εξωτερικές συνθήκες.
  • Χειρισμός με ασύρματο πληκτρολόγιο η με υπολογιστή.
  • Ειδικό συνοδευτικό πρόγραμμα WINDOWS.
  • Δυνατότητα ημερολογιακού προγραμματισμού μηνυμάτων.
  • Μεγάλη απόσταση αναγνωσιμότητας.
  • Πολλά εντυπωσιακά εφέ εναλλαγής μηνυμάτων.
  • Δυνατότητα ένδειξης ώρας ημερομηνίας και θερμοκρασίας.
  • Πολύ χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση γύρω από τα συστήματα LED DISPLAYS επικοινωνείτε στο monoled@monoled.gr και ένας εκπρόσωπος της εταιρία μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.δείτε σχετικό βίντεο

Ακόμη δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.
0
0
0
0
0
Βάλτε βαθμολογία:
© monoled 2024
Σύνολο αγορών
Επιστροφή στο περιεχόμενο