>

ΠΡΟΙΟΝΤΑ - monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led

Σύνολο αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ
III ΠΡΟΙΟΝΤΑ
I ηλεκτρονικές πινακίδες
#ΠΡΟΙΟΝΤΑ #ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ_ ΣΕΠΤ, 2018

Συσκευές που δίνουν την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να διαφημίζονται στο καταναλωτικό τους κοινό 24 ώρες το 24ωρο.
  

Πείτε μας την ιδέα σας, πως οραματίζεστε την κατασκευή. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα έρθει σε επαφή με εσάς .
Written by: Στέργιος Αστέριου
I διαδρομή
Η τοποθέτηση προϊόντων μας

Νοιώθουμε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει στη διαδρομή μας. Την αξιοπιστία μας & τις λύσεις που δώσαμε και δίνουμε στους πελάτες μας. Οι πινακίδες μας λειτουργούν 247 & πληροφορούν εκτός από τα μεγάλα αστικά κέντρα, το ποιο ορεινό χωριό της χώρας, τη Σαμαρίνα αλλά και στα ποιο ακριτικά μέρη της Ελλαδος αλλά και της Κύπρου.

Written by: Αντώνιος Αστερίου
Ποιους αφορά;

Παλιότερα, το υψηλό κόστος κατασκευής έκανε το αντικείμενο των πινακίδων led αποτρεπτικό για πολλούς κλάδους να το υιοθετήσουν σε μια εφαρμογή. Στις μέρες μας πλέον οι αθρόες εισαγωγές φθηνών υλικών από την Κίνα κυρίως αλλά και άλλες αλλαγές που αφορούν την παραγωγική διαδικασία, κατέβασαν το κόστος αυτών των κατασκευών κάνοντάς τις διαθέσιμες σε ποιο ευρεία αριθμό αγορών. περισσότερα..

Written by: monoled
monoled & εκθέσεις

epigraphica, infosystem, Ηλεκτροtec & Hellas Pharm όπως και σε διάφορες άλλες εκθέσεις κατά καιρούς, έχουμε παρουσιάσει τις καινοτόμες μας προτάσεις στο ευρύ κοινό. περισσότερα..
Written by: monoled
I ψηφιακή πληροφόρηση
  
I NEW τάσεις & αγορές
 
Υπάρχουν δυο γενικοί κανόνες στην ψηφιακή πληροφόρηση: να τραβήξουμε την προσοχή του κοινού με κάτι μοναδικό & να προβάλουμε ένα γρήγορο άλλα και αποτελεσματικό μήνυμα.  
Η monoled το επιτυγχάνει αυτό με την χρήση των πλέον εξελιγμένων επεξεργαστών απεικόνισης και IP streaming προϊόντα. Δίνοντας ταυτόχρονη έμφαση στη δημιουργικότητα αλλά και σε ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα στον κάθε τομέα εφαρμογής.

Written by: Στέργιος Αστερίου
I επιχειρηματικές λύσεις
Πινακίδες Τιμών Καυσίμων LED

''Περνώντας από ένα βενζινάδικο εξοπλισμένο με πινακίδες LED, ασυνείδητα ρίχνουμε μια ματιά στις πινακίδες των τιμών καυσίμου''
Οι ηλεκτρονικές πινακίδες LED ένδειξης τιμών για πρατήρια υγρών καυσίμων. Διακρίνονται για την υψηλή τους απόδοση και την αυτόματη ρύθμισης της φωτεινότητας, χάρη σε ενσωματωμένο φωτοαισθητήρα. Ο χειρισμός γίνεται εύκολα από ασύρματο τηλεχειριστήριο ή υπολογιστή (windows).
Το συγκεκριμένο μοντέλο εξασφαλίζει την παράλληλη λειτουργία μέχρι και 16 πινακίδων σε ένα πρατήριο, ώστε να προβάλονται συγχρόνως οι τιμές όλων των ειδών καυσίμων (αμόλυβδης, σούπερ, πετρελαίου κλπ.). Η μεγάλη ποικιλία στα μεγέθη των ψηφίων με LED δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου τύπου πινακίδας, που να πληροί τις προϋποθέσεις σας με βάση -πάντα- και την απαιτούμενη απόσταση αναγνωσιμότητας.

Written by: monoled
Ακόμη δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.
0
0
0
0
0
Βάλτε βαθμολογία:
© monoled 2024
Σύνολο αγορών
Επιστροφή στο περιεχόμενο