>

ΕΤΑΙΡΙΑ - monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led

Σύνολο αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ
Το λογότυπό μας αντλεί έμπνευση από τον Όλυμπο και τη θεά που χαρακτηρίζει το πρωινό μας δρομολόγιο προς τη δουλειά. Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2003 από τον Κολινδρό της Πιερίας. Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε ένα υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στη Διαγόρα 81, και έναν χώρο τεχνικής υποστήριξης στον Πειραιά, στην Αγ. Δημητρίου 177, εξυπηρετώντας για χρόνια τους πελάτες μας στη Νότια Ελλάδα.

Σήμερα, οι ανάγκες των πελατών μας εξυπηρετούνται όλο και περισσότερο από απόσταση, ψηφιακά από τον Κολινδρό, καθώς και από ένα "σημείο εξυπηρέτησης πελατών" στο Παλαιό Φάληρο.

Από την αρχή, ήμασταν πρωτοπόροι στη χρήση των LED. Το 2004 καινοτομήσαμε παρουσιάζοντας πρώτοι στην Ελλάδα, τον ηλεκτρονικό σταυρό LED φαρμακείου και τον κρυφό φωτισμό LED για κουτιαστά γράμματα, ως εναλλακτική λύση του νέον, στην πρώτη κλαδική έκθεση για επιγραφοποιούς, την Epigraphica.
Follow us on social networks!
" ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ LED"
''Innovation with style''
Η Monoled είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλεκτρονικής επιγραφής και φωτισμού (LED). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της συναρμολόγησης ηλεκτρονικών κατασκευών. Ωστόσο, το 2003, η εταιρεία επέκτεινε το αντικείμενο της στον τομέα της ηλεκτρονικής επιγραφής και φωτισμού (LED), προσφέροντας μια σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομιών του χώρου.

Monoled: Εντυπωσιακές Διαφημίσεις με LED Πινακίδες

Αναζητάτε:
Εντυπωσιακές και ελκυστικές διαφημίσεις
Προσαρμοσμένες LED πινακίδες
Αυξημένη αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας
Custom εξωτερικές οθόνες LED
Καινοτόμες λύσεις LED
Πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτρονικής επιγραφής και φωτισμού LED

Η Monoled σας προσφέρει:
Εξειδικευμένες πινακίδες LED υψηλής τεχνολογίας: Σχεδιασμένες για να τραβούν την προσοχή και να προβάλλουν τα μηνύματά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Πλήθος επιλογών: Μπορούμε να κατασκευάσουμε πινακίδες LED σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα και χρώμα, για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
Καινοτόμες λύσεις: Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές οπτικές εμπειρίες.
Προσαρμοσμένες λύσεις: Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε λύσεις που ταιριάζουν στις ατομικές σας ανάγκες.
Αξιόπιστες υπηρεσίες: Είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον τομέα των LED.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα:

Τηλέφωνο: +30 6947370353
Για οτιδήποτε άλλο απευθυνθείτε στο support@monoled.gr
Για πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας στο  monoled@monoled.gr
I οι πινακίδες που όλοι εμπιστευόμαστε !
This website is managed by monoled

Ακόμη δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.
0
0
0
0
0
Βάλτε βαθμολογία:
© monoled 2024
Σύνολο αγορών
Επιστροφή στο περιεχόμενο