>

ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ LED

Σύνολο αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ LED

monoled - Ηλεκτρονικές Επιγραφές led
Δημοσιεύθηκε από Στέργιος Αστερίου σε LED KNOWLEDGE · Παρασκευή 12 Οκτ 2018
Επιγραφές LED


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LED;


Η δίοδος εκπομπής φωτός (LED) είναι ένα μικροσκοπικό, ηλεκτρονικό ημιαγωγών που μετατρέπει ηλεκτρική ενέργεια σε ορατό φως.  Η χημική ένωση που χρησιμοποιείται μέσα σε ένα LED προσδιορίζει το χρώμα, τη φωτεινότητα και την απόδοση ισχύος.


Σε αντίθεση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης, τα LED δεν έχουν τα νήματα που μπορεί να καεί ή να αποτύχει.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ PIXEL;

Pixel is short for picture element. Pixels αποτελούν σημεία φωτός που φωτίζει για να σχηματίσουν γράμματα, λέξεις, γραφικά, κινούμενα σχέδια και εικόνες βίντεο.

Ένα pixel μπορεί να αποτελείται από ένα μόνο LED, πολλαπλές λυχνίες LED του ίδιου χρώματος ή πολλαπλές λυχνίες LED σε διάφορα χρώματα. Το pixel είναι το μικρότερο στοιχείο του συστήματος ηλεκτρονικής απεικόνισης που μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα. Μπορεί να απενεργοποιηθεί η σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας.ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ;

Ανάλυση είναι η βασική μέτρηση του πόση πληροφορία μια οθόνη δείχνει με βάση το συνολικό αριθμό των pixels στο εσωτερικό του χώρου παρουσίασης και αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τον καθορισμό της ποιότητας εικόνας.

Pixel pitch (center-to-center spacing between display pixels) and the display's physical dimensions help to determine resolution. Pixel pitch (από κέντρο σε κέντρο απόσταση μεταξύ των pixels οθόνη) και φυσικές διαστάσεις της οθόνης να βοηθήσει να καθορίσει την ανάλυση.

WHAT IS A MODULE? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ;

An LED module is a combination of parts that form the building blocks of LED video displays, message centers and dynamic message signs. Ένα LED module είναι ένας συνδυασμός των εξαρτημάτων που αποτελούν τα δομικά στοιχεία των LED οθόνες βίντεο, τα κέντρα μηνυμάτων και δυναμική πινακίδες μήνυμα.
WHAT IS A DIGIT? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΟ;

A digit is a numeric symbol with seven segment bars. Ένα ψηφίο είναι ένας αριθμητικός σύμβολο με επτά μπαρ τμήμα. Κάθε τμήμα χρησιμοποιεί διακριτά LEDs για την παραγωγή μια τιμή μεταξύ 0-9.
Πίνακες αποτελεσμάτων, τα ρολόγια θερμόμετρα και πίνακες αναγραφή των τιμών χρησιμοποιούν ψηφία για την απεικόνιση πληροφοριών.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΑΣΗΣ;

LED οθόνες βρίσκονται στο πιο λαμπρό τους κατά την προβολή "κεφάλι" και μειωθεί με αργούς ρυθμούς στη φωτεινότητα και την οπτική γωνία αυξάνεται.
Η γωνίες θέασης μιας οθόνη LED - τόσο οι οριζόντιες όσο και κάθετες - είναι οι γωνίες κατά την οποία η ένταση μειώθηκε 50 τοις εκατό από το άμεσο «κεφάλι» φωτεινότητα.
WHAT ARE VIEWING DISTANCES? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ;

Οι αποστάσεις αναγνωσιμότητας υπολογίζονται με βάση τον τύπο οθόνης και η απόσταση από την οθόνη.

Κάθε οθόνη θα έχει ελάχιστο και σε απόσταση θέασης μέγιστη ποσότητα που μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή και την προοριζόμενη χρήση.

Για παράδειγμα, ένας μεγάλος χαρακτήρας θα έχει μεγαλύτερη απόσταση, ενώ ένα μικρό χαρακτήρα θα έχουν μικρότερη απόσταση προβολής.
  • Διεθνής τρόπος εκτίμησης ύψους χαρακτήρα και της απόστασης ανάγνωσης Η επιθυμητή απόσταση ανάγνωσης πχ. Τα 100 μέτρα, διαιρώντας με 0,5 μας δίνει το ύψος του χαρακτήρα που αρκεί για τις απαίτησης μας (100/0,5= 200mm ύψος χαρακτήρα).

© monoled 2024
Σύνολο αγορών
Επιστροφή στο περιεχόμενο